15.04.2011

Okumayı Düşündüklerim


Herkese merhaba!

Bir Cuma günü daha sizlerle okumayı düşündüğüm kitapları paylaşıyorum ve kitapların tanıtımlarını yapıyorum. Bu haftaki seçimlerim Pegasus Yayınları'ndan. Eğer siz daha önce bu kitaplardan herhangi birini okuduysanız yorum yapmadan gitmeyin!=)

Keyifli okumalar!

Kum Fırtınası - James Rollins

Tanıtım Yazısı:
NEFES KESEN BİR GERİLİM VE AKSİYON ROMANI
DÜNYAYI KASIP KAVURAN SİGMA SERİSİNİN İLK KİTABI

İNSANLIK GELMİŞ GEÇMİŞ EN KORKUNÇ FIRTINAYLA BAŞ EDEBİLECEK Mİ?

Esrarengiz bir patlama, Londra'da bir müzede bulunan eski eserlerden birini yok eder ve tüm dünyadaki gizli örgütlerde tehlike çanları çalmaya başlar. Cevabı bulmak adına yapılan arayış Lady Kara Kensington'ı, galerinin güzel ve zeki küratörü olan arkadaşı Safia al-Maazı ve uluslararası bir maceracı olan, rehberleri Omaha Dunn'ı var olduğunu hayal bile etmedikleri bir dünyaya götürür: Arap çölünün altına gömülmüş kayıp bir şehre. Ancak karanlık ve kötü amaçlara sahip olan başka kişiler de buraya çekilmektedir. Arap Yarımadası'nın vahşi kalbine yaptıkları bu ölüme meydan okuyan yolculuktaki tehlikelerin üstesinden gelmeleri gerekecek, üstelik tüm bunlar yolculuğun sonunda ortaya çıkmayı bekleyen kâbusun öncesinde gerçekleşecektir:

Bir ütopya yaratabilecek kadar ölümsüz ve muhteşem bir güç. Ya da insanoğlunun binyıllardır inşa ettiği her şeyi yıkabilecek kadar ölümcül bir silah

Çok iyi bir aksiyon yazarı Rollins gerilim dolu sahneler ve olay örgüleri yaratıyor.
-Publisher's Weekly

On numara aksiyon. -Wisconsin State Journal

Rollins'in romanını gece boyunca elimden bırakamadım.
-John Saul

HEYECAN YÜKLÜ YENİ BİR SERÜVENE HAZIR OLUN!

SCOTT PILGRIM BÖLÜM 1 - BRYAN LEE O’MALLEY

Tanıtım Yazısı: 

Bütün dünyayı kasıp kavuran bir fenomene ve süper bir eğlenceye hazır olun!GÜLECEKSİNİZ. AĞLAYACAKSINIZ. BU SCOTT PILGRIM.BU SİZİN YAŞAMINIZ.HER ŞEY GAYET HOŞ...Scott Pilgrim'in yaşantısı öyle müthiş ki. O 23 yaşında, bir rock grubunda, “işsiz”, üstelik şirin bir liseli kızla çıkıyor. Ramona Flowers adındaki cidden aklınızı başınızdan alan, tehlikeli biçimde modaya uyan, tekerlekli patenli dağıtımcı kız onun rüyalarında gezmeye ve partilerde onun yanında süzülmeye başlayana kadar her şey olağanüstü. Ama bayan Flowers'a giden yol gül yapraklarıyla kaplı değil. Scott ile gerçek mutluluk arasında Ramona'nın yedi kötü ‘eski’ erkek arkadaşı durmakta. Acaba Scott değerli basit yaşamını altüst etmeden kötü adamları yenip kızı elde edebilecek mi?
“Sevimli, komik, seksi; yaratıcı güç ve öykücülük sevgisiyle dolu.”-- Alan David Doane, Comic Book Galaxy
"Rahatlıkla yılın en sevdiğim kitaplarından biri oldu. Çok net, komik, hızlı tempolu, ilerisi tahmin edilemeyen, pişmanlık duymaz gülünçlükte ve safi eğlence."  
-- Kevin Melrose, Thought Balloons 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder