2.10.2013

El Yazınız Sizin Hakkınızda Ne Diyor?

El yazısına çok önem veren insanlardan biriyim ben. Düzgün, temiz düzenli bir yazıya sahip olanlara bayılırım. Ben de genelde özenerek, biraz büyük ve düzgün yazarım. Birçok takip ettiğim kırtasiye blogu var ve içlerinden en sevdiklerim de genel de özenerek yazı yazanlar=)

El yazınızın karakteriniz hakkında bir şeyler ifade ettiği hep söylenir. El yazısıyla ilgili yapılan çalışmalara "graphology" deniyormuş. http://www.pens.com/'da yer alan bu güzel çalışmayı sizlerle paylaşayım istedim =)




11 yorum:

  1. Bende guzel elyazisi yazanlara bayilirim ama malesef ben bu konuda cok kötüyüm. Birsey sormak istiyorum turkce yazan takip ettiginiz kirtasiye blogu var mi?? Varsa isimlerini soyler misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette hemen söyleyeyim; http://www.banasikcayaz.com/ , http://yolunneresindeyim.blogspot.com/ , http://okuyankedi.blogspot.com/ , http://segesegese.blogspot.com/ sadece kırtasiye hakkında olmasa da kırtasiye ile ilgili yazılar da yazan en sevdiğim bloglardan ilk akla gelenler ;)

      Sil
    2. aynı şeyi ben merak ediyordum=))

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. Baktım ve cok sevdim:)

      Sil
  2. Ne yazık ki benim el yazım berbat denecek kadar kötü.Güzel yazanlara hayranlık duyuyorum.:(

    YanıtlaSil
  3. Bu tespitlere göre özgürlüğüme düşkün olduğun, mantıklı ve isabetli kararlar verdiğim, gerektiği kadar sosyal olduğum, yeni fikirlere açık ve yaratıcı olduğum, aynı zamanda şizofreniye meyil gösterdiğim ve de paçalarımdan enerji fışkırdığı sonucuna gayet rahat ulaşabilirim :)
    Şahane gönderi olmuş şaka bir yana, teşekkürler Güngör'cüm :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yazıyı çok çok beğendim, gerçekten insan hiç düşünmüyor yazarken ama altında neler varmış yazı stilimizin.. Çok iyi bir paylaşım. İzniniz olursa kendi blogumda da bunu paylaşmak isterim??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim zaten bana ait değil, o sitenin linkini kaynak belirtmeniz yeterli;)

      Sil
  5. sayesinde ve sayende bir sürü ing. kelime öğrendim :)

    YanıtlaSil